Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Premiär för Svenska Cupen!

26 augusti 2021 13:38
Herr

Årets nya tävling har redan startat på sina håll runt om i Sverige och imorgon blir det FCH:s tur att kliva in i hetluften.


Svenska Cupen är en ny turnering för säsongen 2021/2022 och arrangeras av Svenska innebandyförbundet. Alla lag i SSL och de bästa fyrorna i varje allsvenska samt distriktslagsmästaren i varje distrikt är kvalificerade. För FCH:s del går man in i omgång två och ställs mot Höllvikens IBF. Alla omgångar fram till finalen spelas i bästa av två matcher. Finalen kommer sedan avgöras under en match i samband med firandet av Svenska innebandyförbundets 40-årsjubileum i Gävle 6-7 november.

FCH går som sagt in omgång två och ett dubbelmöte mot Höllviken. Under de två matcherna kommer inte målskillnad spela någon roll, utan har båda lagen vunnit varsin match kommer sudden death/straffar att avgöra matchen. Det innebär att ett lag kan vinna första matchen med 10-0 och förlora andra med 1-0 och ändå blir det förlängning. FCH börjar borta imorgon mot Höllviken. Ett Höllviken som efter flera år i finrummet tillslut trillade ner i Allsvenskan förra säsongen. Höllviken har inför säsongen haft en storomsättning på spelare. På minuskontot finns bla Linus Bergström till FCH, Fabian Hansson till Växjö och Lukas Eldholm till Linköping. På plussidan har man plockat in Adam Berglund som tidigare spelade i FCH samt hans bror. Dessutom har man rekryterat tre danskalandslagmän från Benlöse. Men viktigaste biten för de orangeklädda var att Johannes Wilhelmsson valde att stanna kvar trots lockrop från SSL och Schweiz.

I FCH saknas Oscar Johansson som är iväg på U19-VM med svenska landsalget.

Matchen imorgon startar kl 19:00 vill man vara på plats och boka biljetter gör man det här. Annars sänds matchen på innebandy.tv.

Avgörandet sker sedan på söndag i Idrottens Hus. Du bokar dina biljetter till matchen här.