Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför Kvartsfinal 2

18 mars 2022 15:29
Herr

Det blev en sur förlust i första mötet mot Kalmarsund men imorgon, lördag, är det dags för revansch och Kristoffer Fält en av FCH:s mer rutinerade slutspelslirare blickar fram mot matchen.


Hur är känslan efter första matchen?

– Resultatet igår blev såklart inte vad vi hade tänkt oss. En jämn och kampfylld match där små marginaler avgör. Samtidigt tycker jag att det är vi som skapar flest klara målchanser för att vinna matchen.

Vad behöver göras annorlunda för att vinna i kvartsfinal 2?

– Trots gårdagens förlust känns vi väldigt starka, kan vi fortsätta skapa skarpa målchanser och bli mer effektiva kvitterar vi matchserien imorgon.

Har du hunnit bygga upp några bra relationer med någon Kalmarsund spelare ännu?

– Vi skavde väl lite på varandra som sig bör i en första kvartsfinal, båda lagen lär växla upp ytterligare ju längre matchserien lider. Härligt med slutspel där domarna tillåter spelarna på plan att göra upp, låt det fortsätta så utan att FBC Kalmarsunds ledning och deras påverkansarbete mot domslut ska få gehör.

Hur ser uppladdningen ut med matcher varannan dag?

– Det går snabbt mellan matcherna, vilket är positivt. Det blir extra fokus att få i sig tillräckligt med mat, sömn och se till att kroppen är fräsch inför ny batalj. Passar även på att umgås med familjen för att tänka på annat några stunder.

Mtachstart imorgon, 19/3, 15:00 i Helsingborg Arena och Vinge bjuder på fri entré så bara att dyka upp imorgon och hjälpa laget mot seger.