Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match

Möt stryrelsen - Mia Jansson

15 juni 2021 10:13
Föreningen

Efter långt och noggrant arbete kan nu valberedningen presentera ett styrelseförslag för 2020/2021 års årsstämma. Valberedningen anser att nuvarande styrelse är väldigt bra sammansatt och kommer således föreslå att styrelsen förblir oförändrad. Styrelsen har det gångna året arbetet mycket hårt i ansträngda tider och visat prov på innovativa och slagkraftiga lösningar för att, i bästa möjliga mån, föra FC Helsingborg i rätt riktning. Vi anser att styrelsen är väl disponerad och diversifierad så att alla vikta upptagningsområden är täckta. Därför kan vi presentera följande styrelsemöte för omval: Mia Jansson


Vem är du och vad har du för roll i FCH?
Mia Jansson, Kassör i FCH
Hur kom du i kontakt med klubben och varför har du valt att engagera dig i FCH?
Kom i kontakt med FCH via BNI och var sugen på deras nätverk. Var absolut inte sugen på att sitta i styrelsen, men AC planterade ett frö som växte…. Förbannat roligt med en så engagerad styrelse. Det är en ynnest att få vara med!
Vad bidrar du med för att FCH som klubb ska nå ännu större framgångar?
Moraliskt och ekonomiskt stöd åt klubbchefen så att han kan ägna sig åt allt annat som han ska ägna sig åt. Glada skratt och hejarrop!
Vad äter du till frukost för att ladda inför en FCH-match (på ungdoms-, dam- eller herrnivå)?
Alltid ägg, kaffe och fröknäcke med gräddost. Oavsett dag eller match.
Berätta om ditt roligaste / stoltaste minne med FCH
Som supporter -. När vi vände och vann rekordmatchen i sista perioden. Galet roligt – min första match som supporter! Som kassör – när slutspelsplatsen var klar, och alla sponsorer som stöttar ekonomiskt år efter år. Heja dom!
När vi gnuggar spådomskulan - hur tänker du att FCH ser ut om 10 år?
Inga köplatser, alla kan vara med. Inte vi och dom känsla vad gäller tränare, ungdomar, barn, dam, herr, elit mm utan alla är FCH. Sen tar vi banne mig SM guld – med damerna!  Fredrik Azelius gör sitt sista slutspel – för herrarna!