Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Torsdag
03 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Premiär för herrarna i Juniorallsvenskan

19 september 2021 09:39
Herr JAS

Igår besegrade damerna Warberg i sin premiär av Juniorallsvenskan. Idag får herrarna samma möjlighet när man åker norr ut för sin premiär mot just Warberg.


Ny tränare för i år i herrarnas Juniorallsvenskalag är Filip Nielsen som även är med i herrtruppen som målvakt. Han beskriver årets JAS-upplaga så här.

– Årets JAS trupp är en blandning av talang och hårt arbetande spelare som alla kommer behöva bidra. Vi har bra spets men också en lagkänsla och ett hjärta för varandra som jag tror kan vara nyckeln i att komma långt.

Det blev bara en JAS-match förra året innan pandemin satte stopp för en fortsättning. Det betyder att det är ingen större JAS rutin i laget som idag premiärspelar. Det hörs också på målsättningen för laget.

– Målsättningen är att ta en match i taget och först jobba för att gå vidare från gruppen sen tar vi det match för match därifrån, ingen mening att stirra sig blinda på slutspel utan fult fokus på jobbet som ska göras i varje match, säger Filip Nielsen

Det var nu längesedan de fick spela en tävlingsmatch men har lyckats vinna två matcher på försäsongen mot både Munka Ljungby och Höllviken.

– Känslan är bra, många gör sitt sista JAS år och är taggade samtidigt som vi inte haft en tävlingsmatch på länge för många, det gäller att komma upp i tempo direkt för att hänga med.

Har dålig koll på Warberg men räknar med en tuff match. Om vi fokuserar på vårt spel och vår inställning så ska vi kunna göra en bra prestation.

Filip tror dock att det blir ett annat skånelag som blir svårast i serien. Ett lag som kunnat stoltsera med två turneringsvinster runt om i Sverige på försäsongen.

– Tror man får räkna med att Andy (tränare i Genarp) och gänget i Genarp då de sett heta ut på försäsongen.

Vi önskar Filip och laget stort lycka till uppe i Varberg. Matchstart 12:30 i Wictory Center.