Söndag
05 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Söndag
26 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Idag 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FC Helsingborg Ställer Upp i "BLÅ MATCHEN" – En Kamp mot Barndiabetes

1 februari 2024 11:53

Den 7:e Februari, kl 19.00, står Idrottens Hus värd för en av de mest betydelsefulla matcherna i FC Helsingborgs kalender – "BLÅ MATCHEN". Denna hemmamatch är inte bara en del av den spännande innebandysäsongen i Svenska Superligan, utan också en kraftfull aktion till förmån för kampen mot barndiabetes.


I samarbete med Barndiabetesfonden har FC Helsingborg engagerat sig för att göra denna match till en symbol för hopp och stöd för de som drabbas av typ 1-diabetes. Genom att köpa biljetter till matchen bidrar fans och besökare direkt till denna viktiga orsak – för varje förköpt biljett doneras 3 kronor till Barndiabetesfonden. Biljetter hittar ni här.

Men engagemanget slutar inte där. Under matchkvällen kommer det att finnas flera sätt för åskådare att bidra till denna livsviktiga kamp. Det kommer att vara aktiviteter och möjligheter att lära sig mer om sjukdomen, samt hur man kan stötta forskningen och de drabbade. Fram till matchen kommer det finnas auktioner där pengarna går oavkortat till Barndiabetesfonden. Håll utkik i FCH:s kanaler.

För de som vill bidra redan nu, finns möjligheten att bli medlem i Barndiabetesfonden. Detta kan göras smidigt på denna länk Bli medlem i Barndiabetesfonden. Som en extra bonus, alla som registrerar sig som medlemmar under veckan fram till "BLÅ MATCHEN" kommer att delta i en utlottning av fem gratis övernattningar på Scandic Oceanhamnen, ett pris värderat till 1750 kronor.

"BLÅ MATCHEN" är mer än bara en innebandymatch; det är en manifestation av solidaritet och gemenskap i kampen mot en sjukdom som påverkar så många barn och familjer. FC Helsingborg uppmanar alla innebandyfans att delta i detta evenemang, inte bara för att njuta av en toppmatch i världens bästa innebandyliga, utan också för att göra en verklig skillnad i livet för de som kämpar mot barndiabetes.

Vi ses där – tillsammans gör vi skillnad!