Lördag
25 Sep 1 match
Lördag
02 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Söndag
31 Okt 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Fredag
12 Nov 1 match
Onsdag
17 Nov 1 match
Tisdag
23 Nov 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Måndag
27 Dec 1 match
Torsdag
30 Dec 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Onsdag
19 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Torsdag
03 Feb 1 match
Torsdag
10 Feb 1 match
Söndag
13 Feb 1 match
Tisdag
15 Feb 1 match
Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match

Viktig info angående Covidpass vid hemmamatcher. Uppdaterad 28/12

28 december 2021 12:27
Föreningen

Från och med den 1 december krävs vaccinationsbevis för att besöka offentliga tillställningar med mer än 100 personer, alternativt att arrangören måste tillämpa publikrestriktioner på sina evenemang. Från FC Helsingborgs sida i samarbete med Helsingborg Arena har vi valt att tillämpa krav på vaccinationsbevis samt att bara 500 åskådare tillåts i Arenan.


Krav på vaccinationsbevis gäller endast besökare över 18 år. Personer som ännu inte fyllt 18 år men är i närheten av/kan uppfattas vara över 18 ska kunna uppvisa legitimation. Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19, men man ska då uppvisa ett läkarintyg som styrker detta. För att anses fullvaccinerad ska man ha fått antingen: Två doser av Comirnaty (Pfizer/BioNTech), Spikevax (Moderna), Vaxzevria (AstraZeneca) eller en dos av Covid-19 Vaccin (Janssen). För att besöka en match måste man antingen:

  • Ha laddat ned sitt vaccinationsbevis eller
  • Ha skrivit ut sitt vaccinationsbevis. Man ska även uppvisa legitimation för att styrka sitt vaccinationsbevis. Man kan ladda ned sitt vaccinationsbevis på www.covidbevis.se eller via Kivra.

Vaccinationsbevisen samt legitimation kommer att kontrolleras vid entré. Vi planerar just nu för ett så smidigt flöde som möjligt för att minska riskerna för eventuell kötid i samband med insläppet men vi ber er ändå att om möjligt anlända till arenan i god tid innan matchstart. Vi ber er också att ha biljett, vaccinationsbevis samt legitimation förberett och lätt tillgängligt när det är din tur.

Negativa test eller tillfrisknandebevis berättigar inte till inträde utan endast vaccinationsbevis godtas. Detta är ingenting som vi som arrangör styr över utan är en del av regelverket regeringen tagit fram och det beror på att syftet med åtgärden är att begränsa smittspridning bland framför allt ovaccinerade genom att förhindra att ovaccinerade personer samlas i större grupper.

Inga ytterligare restriktioner kommer att gälla i arenan. Läs mer om vaccinationsbevis på www.ehalsomyndigheten.se