Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Linus Malmström klar för två nya år

5 februari 2021 15:00
Herr

Årets succérookie har signat på för två nya år med FCH.


Linus Malmström tog hela SSL med storm när han inledde säsongen med att göra fem poäng i sin första SSL-match. På de nio första matcherna hade han det högsta poängsnittet i SSL på 10 år. Nu är det klart att han blir FCH trogen i minst två år till.

– Jag trivs i laget, jag trivs i klubben och jag känner att vi har bra saker på gång, kommenterar Linus Malmström det nya kontraktet.

På 18 matcher har det blivit för Linus, som gör sitt första SSL-år.

– Jag är helt okej nöjd med säsongen, jag är lite för ojämn. I vissa matcher kommer jag inte in i det direkt. Jag vill bli bygga bättre fysik och en större jämnhet i matcherna till nästa säsong. Långsiktigt vill jag komma till landslaget och se till att FCH är med och slås om semifinal- och finalplatserna, säger Malmström vidare.

En annan som är nöjd med att förlänga med succémannen är tränare Niklas Pålsson. – Jag tror inte Linus själv förstår hur mycket han betyder för FCH och kanske till och med mer än vi själva förstår. Linus kommer vara en viktig del av en generationsväxling. Han är bara 21-år gammal men redan med och slåss om topp-10 placeringarna i poängligan. Nu har vi säkrat upp en av seriens bästa right forwards som bara kommer bli bättre med tiden.

Se en längre intervju med Linus och Niklas i videon i artikeln.