Lördag
26 Feb 1 match
Onsdag
02 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Torsdag
17 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Måndag
21 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Tisdag
29 Mar 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Onsdag
21 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Söndag
09 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 1 match
Söndag
04 Dec 1 match
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Torsdag
29 Dec 1 match
Onsdag
04 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match

Inför match: SSL-premiär mot IBK Dalen

17 september 2022 09:41
Herr

Ända sedan förlusten i den sjätte kvartsfinalen mot Kalmarsund har vi sett fram emot en ny säsong. Kl 13:00 idag är det äntligen dags igen för SSL innebandy!


Mycket har hänt sedan uttåget i kvartsfinal förra säsongen. Niklas Pålsson har lämnat som tränare och blivit ersatt av Emil Lindström. Trotjänare som Kristoffer Fält och Jonathan Nilsson har lämnat. In har unga hungriga spelare från Skåne och egna leden kommit. Det har gått en försäsong med träningsmatcher och svenska cupen där det inte blivit några förluster efter ordinarie tid. För att få reda på hur det egentligen står till och vad vi kan förvänta oss inför premiären vände vi oss till Fredi Petersson

– Det är laddat och känns som vi är redo för premiär efter en lång försäsong och mycket träningsmatcher så ska det bli sjukt kul att tävla på riktigt! Jag tror på en fartfylld match direkt från start där vi måste vara noggranna i allt vi gör och inte bjuda på något.

Kapten Oliver Johansson har gått skadad större delen av försäsongen och missar även premiären vilket gör att Fredi har fått axla rollen som kapten och kommer göra så även idag.

– Det har varit ärofyllt och väldigt kul, jag ska göra mitt bästa i rollen men hoppas såklart att Oliver kommer tillbaka snabbt!

Vad vet vår nya kapten då egentligen om premiärmotståndarna i Dalen?

– Dalen är ett lag som är extremt lojala till sitt spelsystem och följer de direktiv de fått. De pressar över hela banan och de gäller för oss att vara på tå och ta snabba beslut, spela enkelt så kan vi straffa dom ordentligt!

Han avslutar med ett tips som alla som ser matchen med blåsvarta ögon nog skriver under på.

–Jag tror vi vinner med 8-4 efter att Linus Bergström fortsätter sin fina form och gör hattrick.

Matchen startar 13:00 och du ser matchen bäst hos Olympia Bowling i deras Victory Sportsbar. För 149 kr får du burgare och dryck.

Matchen sänds också på sportexpressen play där det idag är Superlördag vilket innebär att de är studio hela dagen där de följer tre matcher. FCH mot Dalen är den första matchen i Superlördag. Matchen sänds även på hd.se