Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför kvartsfinal 5 med Fabian Hansson

26 mars 2022 09:38
Herr

Med underläge 3-1 i matcher är det idag vinna eller försvinna borta mot Kalmarsund.


Efter tre förluster efter förlängning har FCH nu kniven mot strupen när man åker upp till Kalmar en tredje gång i matchserien. För att ha en chans att avancera till semifinal krävs det vinst idag. En som kommit in sent i FCH denna säsong är Fabian Hansson. Backen som hemma senast gjorde sitt första mål i FCH-tröjan.

– Det var otroligt skönt, var ett tag sen man gjorde mål. Så kul man fick vara med i protokollet igen, skrattar Fabian som var tillbaka i spel efter missat kvartsfinal 3 efter en smäll i huvudet i kvartsfinal 3. Trots det är han nöjd med slutspelet för egen del så här långt – Det har varit bra. Fick en smäll mot huvud i 2:a matchen så missade halva den och 3:e matchen. Men när jag spelat har de känts bra.

Om andra matchen hemma, som bekant slutade med förlust efter förlängning säger Fabian följande.

– Vi gör väl en helt okej match. Ganska öppen matchbild där det egentligen kan sluta hursomhelst. Tungt med förlust i sudden!

Trots det råder det optimism både hos Fabian och resten av truppen att man ska kunna vända och vinna matchserien.

– Självklart inte kul att ligga under med 3-1 i matcher men kollar man på hur vår matchserie har sett ut är känslan detsamma som inför match 1. Det är små marginaler som avgjort alla matcher, har vi marginalerna på vår sida så vinner vi 3 raka!

För att kunna vända behövs vinst nu i eftermiddag.

– Vi ska fortsätta på den insatta vägen. Kommer bli en tight och jämn match så de gäller att vara redo från start och inte släppa in något billigt mål, avslutar Fabian.

Matchen börjar kl 16:00 i eftermiddag och du ser matchen på hd.se eller sportexpressenplay.se