Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match

Nicklas Lidholm stannar

26 maj 2021 12:55
Herr

Rutinerade Nicklas Lidholm förlänger sitt kontrakt och går in på sin nionde FCH säsong.


Nu är det klart att Nicklas Lidholm fortsätter att representera FCH kommande säsong i SSL. Det blir hans nionde som blåsvart och hans elfte totalt efter att även representerat Warberg under två säsonger. Nicklas är den spelare som spelat åttonde flest matcher i FCH:s historia i högsta serien. På 245 matcher har det blivit 61 mål och 49 assist.

Förra säsongen fick han till stor del förstörd av en skada. Han hann kämpa sig tillbaka till slutspelet och gjorde två mål mot Falun från sin backposition. En position som är relativt ny för honom. Efter att för det mesta spelat vänsterforward klev han förra säsongen ner för att spela back. Något som är tanken att han ska fortsätta med nästa säsong. Tränare Niklas Pålsson har förhoppningar på en ny bra och skadefri säsong från Lidholms klubba.

– Vi är väldigt glada att Nicklas väljer att förlänga sitt avtal. I Nicklas har vi en stabil lagspelare såväl på som utanför planen. Han har många år i klubben och fortsätter att utvecklas. Jag tycker att han gjorde en riktigt bra första säsong som back som dessvärre ryktes sönder pga en långtidsskada, men det han spelade så gjorde han det mycket bra. Vi hoppas på en skadefri Lidholm så kommer han ta ytterligare kliv på backplatsen kommande säsong.

Nicklas Lidholm tror mycket på laget till nästa säsong och ser framemot att få komma igång.

– Jag går nu in på min nionde säsong i FC Helsingborg och det är en helt annan känsla och driv i laget än vad jag varit med om tidigare. Kombinationen av att jag har fått en nytändning efter att ha bytt position till back och de spännande nyförvärven vi gjort gjorde att det var ett enkelt beslut att förlänga kontraktet.