Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Isac Palm gör succédebut för FC Helsingborgs JAS-lag: "Vill göra mer"

23 februari 2024 14:25
JAS

Helsingborg, Sverige – FC Helsingborgs JAS-lag har fått en ny spelare i form av Isac Palm från Höllviken, och hans debut var inget annat än imponerande. Efter att ha bidragit med ett mål och två assist i en övertygande seger mot IBK Landskrona, delar Isac sina intryck av övergången och lagets prestation.


"För första gången i min karriär fick jag ta på mig en annan matchtröja än Höllvikens. Men det kändes inget konstigt alls, alla var väldigt välkomnande," säger Isac om sin debut i FCH:s JAS-tröja.

Övergången till FC Helsingborgs JAS-lag blev verklighet precis innan transferfönstret stängde. Isac förklarar, "Jag valde att gå till Helsingborg för att jag ville försöka spela festen en sista gång innan juniortiden är slut för min del, och Helsingborg har väldigt fina möjligheter för det."

Debuten blev en flygande start för Isac och laget med en seger på hela 13-3 mot IBK Landskrona. Trots den övertygande segern, kommenterar Isac, "Det var en komfortabel vinst, men vi kan mycket bättre och behöver höja oss en del om vi ska kunna konkurrera med de bästa lagen i Sverige."

Inför nästa match mot Munka Ljungby IBK, är Isac tydlig med sina förväntningar. "Jag vill se laget spela lite enklare med högre tempo och mer rakt på mål. Från min sida hoppas jag att ni får se mer poäng."

Med Isacs entusiasm och målsättning att göra ännu mer, ser FC Helsingborgs JAS-lag fram emot att ha honom som en viktig del av laget i kommande matcher. Kan Isac fortsätta leverera och bidra till fler segrar för FCH? Följ med när de tar sig an Munka Ljungby IBK i nästa spännande match.