Söndag
31 Jan 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Torsdag
18 Mar 1 match
Lördag
20 Mar 1 match
Måndag
22 Mar 1 match
Torsdag
25 Mar 1 match
Lördag
27 Mar 1 match
Tisdag
30 Mar 1 match

Premiär för Herr JAS ikväll

19 september 2019 13:45
HERR JAS

Ikväll är det seriepremiär för våra herrjuniorer i Juniorallsvenskan borta mot Munka Ljungby. Elliot Windfeldt är en av de spelare som nu gör sin sista säsong som junior.


FCH inleder sin JAS säsong borta mot Munka Ljungby som i år har ett gemensamt lag med Örkelljunga. Förra året slutade med serieseger men med respass i första play-off rundan. En av de spelare som var med förra året var Elliott Windfeldt som nu gör sin sista säsong som junior och han vet vad som krävs för att få en bra start på säsongen.

– Ikväll lär det bli mycket kamp ute på banan. Det laget som vill mest åker hem meda alla tre poäng, förhoppningsvis är det vi. På förhand är det en väldigt jämn match, säger Elliott.

Serien påminner mycket om den som vara förra året med i stort sett samma lag. För att ta sig till play-off krävs en topp 3 placering.

– Vi behöver göra en bra säsong för att knipa en av de tre första platserna. Men vi har en bra grupp där vi trivs bra tillsammans och får vi bara till det ska det nog kunna gå vägen. – Tror det blir en väldigt tight serie där Bjärred, Lomma/Malmö, Munka Ljungby och vi slåss om tre platser.

Som varje inför varje säsong är det stor rotation i juniorlagen med spelare som blir för gamla och yngre som flyttas upp.

– Spännande trupp med lite nya ansikten. Vi har kanske inte en lika bred trupp som vi haft det föregående två åren men har kvar spetsen. Finns en del olika men tror Alfred Thuvesson gör en riktigt bra säsong. Även vissa 03:or har sett fina ut på träningarna. Framförallt Simon Persson, Adam Hjersing och Ludvig Kjellman, kommenterar Elliot årets JAS lag.

Matchsart 20:00 ikväll i Munkahallen