Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Huvudpartners Bergdahl & Johansson Advokatbyrå samt EC Solutions förlänger

21 maj 2024 10:23

FCH Förlänger Partnerskap med Huvudpartners Bergdahl & Johansson Advokatbyrå samt EC Solutions.


FCH Förlänger Partnerskap med Huvudpartners Bergdahl & Johansson Advokatbyrå samt EC Solutions

FC Helsingborg är glada att meddela att vi har förlängt våra partnerskap med våra huvudpartners Bergdahl & Johansson Advokatbyrå och EC Solutions. Dessa fortsatta samarbeten kommer att stärka vår klubb ytterligare och bidra till vår fortsatta framgång både på och utanför planen.

Bergdahl & Johansson Advokatbyrå Bergdahl & Johansson är en framstående advokatbyrå baserad i Helsingborg. Grundad av advokaterna Markus Bergdahl och Eleonora Johansson, erbjuder byrån omfattande juridiska tjänster inom områden som brottmål, familjerätt och socialrätt. Med erfarenhet från både åklagarsidan och försvararuppdrag har de en unik förståelse för rättsprocesser, vilket gör dem till en pålitlig partner inom juridik. Deras kontor är centralt beläget på Drottninggatan 30-36 i Helsingborg, och de är kända för sin höga kompetens och klientcentrerade service. Som huvudpartner kommer deras stöd att vara ovärderligt för våra framtida framgångar.

EC Solutions EC Solutions är ett ledande IT-företag som specialiserar sig på att leverera innovativa lösningar inom affärssystem, IT-infrastruktur och digital transformation. Deras expertis hjälper företag att effektivisera sina processer och förbättra sin teknologiska kapacitet. Med en stark fokus på kundnöjdhet och teknisk excellens, erbjuder EC Solutions skräddarsydda lösningar som möter specifika behov inom olika branscher. Som huvudpartner fortsätter EC Solutions att spela en nyckelroll i våra framtida satningar.

Vi ser fram emot att fortsätta det framgångsrika samarbetet med våra huvudpartners Bergdahl & Johansson Advokatbyrå och EC Solutions. Deras fortsatta stöd kommer att bidra positivt till vår klubb och våra supportrar. Tack för ert engagemang och att ni fortsätter vara en del av FCH-familjen!