Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Meriterat nyförvärv till damlaget

1 augusti 2018 12:25
Dam

FCH har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv till damlaget. Denna gång är det försvarsspelaren Erica Mexnell som ansluter till laget från IBK Lund Elit med värdefull allsvensk rutin i ryggsäcken.


Välkommen till FCH Erica, vad var det som gjorde att du valde FCH?

Jag kom och provtränade hos er i våras då jag hade börjat kika på möjligheten att flytta till Helsingborg där jag har min praktik. Jag blev väldigt väl bemött av såväl spelare som tränare och ledning. Krävdes egentligen inte mer än den provträningen för att jag skulle känna mig välkommen. Och efter en försäsongsträning ute i Pålsjö där man peppade varandra att orka ta i det där sista lilla, kände jag att jag hade hamnat helt rätt!

Hur ser du på satsningen som görs på damlaget i FCH?

Med ett herrlag i högsta ligan känns det naturligt att också försöka lyfta damlaget till spel i högre serier för att inspirera yngre förmågor på både pojk- och flicksidan. För egen del är glädjen och spelet i sig det viktigaste, men det kommer ofta på köpet när en grupp kämpar tillsammans mot ett gemensamt mål. Så jag ser absolut positivt på en satsning!

Vad har du för mål inför säsongen 18/19?

Mitt mål är givetvis att utvecklas som innebandyspelare, i form av bollkontroll och skott. Allra viktigast för mig - och även för satsningen - skulle jag dock säga är att vi blir ett sammansvetsat lag där alla trivs och känner sig betydelsefulla, oavsett vilken roll man har. Såväl spelare som tränare. Får man alla att ha kul och känna sig delaktiga kan man nå hur långt som helst, det är jag övertygad om! Framförallt är jag övertygad om att det här laget har all potential i världen att lyckas med det.

Vad tycker du om laget så här långt?

Mitt första intrycket av laget är positivt, helt klart! Redan innan provträningen har jag sett FCH som ett lag med god moral och bra attityd, vilket jag värdesätter högt. Och den bilden stärktes efter både provträning och försäsongsträning. Jag både hoppas och tror att den bilden kommer att förstärkas ytterligare!

Varmt välkommen till föreningen Erica!