Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Snack med damlagets nya lagkapten!

23 juli 2018 11:01
Dam

Inför säsongen som kommer så har damlaget en ny lagkapten, i form av Angelica Forsborn som har gjort väldigt många säsonger i föreningen.


Angelica är 30 år ung och levererar alltid på topp, vi tog ett snack med henne inför säsongen:

Du har spelat många säsonger i FCH och är en viktig spelare och numera ledare, hur gick dina tankar när du valde att fortsätta med detta lag?

Valet har väl egentligen aldrig varit svårt, jag har varit i föreningen alla dessa år för att jag trivs med laget och ledarna runt omkring det. Så att tankarna skulle gå mot att byta förening fanns inte denna säsongen och därför gjorde det väldigt lätt för mig att skriva på nytt kontrakt.

Du har ju vart lagkapten förut i detta lag men hur ser du på detta inför kommande säsong? Vad är det som utmärker dig i ditt ledarskap?

Ja det har jag, assisterande till Carro som också är en av trotjänarna i laget. När frågan kom inför denna säsongen så kände jag att varför inte, har två starka kandidater till assisterande bakom mig i Felle (Felica Ekman) och Jullan (Julia Sfaiter). Så den enda skillnaden till denna säsongen skulle vara att vi är en större trupp och bredare ledarstab som tillsammans kommer göra det bästa av det vi har att jobba med. Vad som utmärker mig som ledare får du fråga våra tränare om, de som utsett mig.

Det har hänt en hel del i truppen inför denna säsong, en del spelare ut men ett helt gäng in därav många unga som har fått upp ögonen för FCH i och med satsningen som görs på damerna, vad tycker du själv om den?

Presentationen vi fick från föreningen lät väldigt spännande. Jag förstår att tjejer väljer att skriva på för FCH nu med tanken på satsningen och framtiden föreningen vill ha på damsidan. För mig som spelat ett tag i FCH-tröjan tycker såklart också det är kul när vi fått en plan på hur de vill att det ska se ut och agerar därefter. Redan till den här säsongen, vår första i satsningen, ser vi en stor skillnad vilket är väldigt roligt.

Vad tror du om säsongen 18/19, vad kan vi förvänta av oss FCH Dam och vad kan vi förvänta oss av dig?

Jag tror FCH kommer bli det laget som andra i vår serie tycker är jobbiga att möta. För vi kommer med så mycket nytt och med full fart från början. Allt eftersom säsongen går kommer vi lära känna varandra ännu bättre och det kommer bara gynna oss och överraska de andra. Av mig kan ni förvänta er en bra lagkamrat, hårt arbetande spelare som alltid kommer se till lagets bästa. För tillsammans är vi starkast!