Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför Kalmarsund borta

13 februari 2021 08:00
Herr

Dryga två veckor sedan förra matchen som slutade med vinst. Idag är det dags igen i en tuff match mot serietvåan, Kalmarsund.


FCH kommer till matchen med en bra form där man tagit poäng i sina fem senaste matcher. När man senast var igång blev det seger med 11-6 borta mot Fagerhult. Med matchen idag mot Kalmarsund startar upploppet på grundserien där det ska avgöras vilka lag som går till slutspel eller åker ut. För FCH:s del är det slutspelskamp som gäller. Just nu sitter man i en bra sitts på en sjundeplats och sju poäng ner under strecket. Dagens motståndare är i princip redan klart för slutspel och ligger på en andra plats. Kalmariterna är bara två poäng bakom storfavoriten Storvreta.

Kalmarsund är dock en motståndare som inte passat FCH såväl historiskt. De senaste fyra mötena har slutat med vinst för Kalmarsund. Senast i en dramatisk match i Helsingborg Arena där Kalmarsund tillslut vann med uddamålet, 8-7.

FCH kommer till matchen med fulltrupp utom den långtidsskadade trion Jonathan Skoglösa, Nicklas Lidholm och Oliver Windfeldt. Dessutom är det första matchen sedan lånen från division 1 återvände till sina moderklubbar. En spelare blev dock kvar och kommer avsluta säsongen med FCH, Oliver Uhrberg.

Matchstart 16:00 och du ser matchen på antingen på hd.se eller Sportexpressen play.