Förlust mot Åstorp/Kvidinge IBS!

5 februari 2020 20:05
DAM

Det blev återigen en tung förlust för FCH när de igår förlorade mot bottenkollegan Åstorp/Kvidinge IBS.

Åstorp/Kvidinge IBS som fått tillbaka en hel del rutinerade spelare tog viktiga poäng i bottenstriden. Men det var FCH som började bäst och gjorde 1-0 tiden 5,31 genom att Ebba Ekberg hittar in till Sofia Alvérus inne i slottet som sätter bollen i mål. 11,36 utökar FCH sin ledning då Sofia Alvérus avlossar ett skott som målvakten lämnar retur på och Louise Augustsson Jönsson kan raka in 2-0 i öppet mål. Efter dessa två mål tar FCH över mer och mer och spelar bra och är nära 3-0. Men istället får bortalaget in ett mål innan paus efter skott i mitten framför mål med pass från hörnet, tiden 14,55 och FCH får gå till pausvila med ledning 2-1. I andra perioden dröjer det till 12,37 innan nästa mål kommer och det är Åstorp/Kvidinge IBS som kvitterar till 2-2, även detta framför mål. Inga mer mål i denna period och det är ett bortalag som tar över mer och mer. I tredje perioden får Åstorp/Kvidinge IBS in ledningsmålet redan 1,32 genom snyggt spel, boll upp på vänster, in till mitt och sen ut till höger där en spelare sprungit upp och sätter bollen i mål. FCH fortsätter skapa chanser men får inte in bollen och istället gör Åstorp/Kvidinge IBS 2-4 när klockan står på 11,20 genom en långboll från back som forwarden sätter i mål. 15,16 åker bortalaget på en utvisning och FCH får en fin chans till att reducera, men inga mål görs i powerplay. FCH tar en timeout tiden 17,16 i ett försök att få till mål, de tar ut målvakt och spelar med en mer på banan men istället är det Åstorp/Kvidinge IBS som kan sätta bollen i öppen kasse tiden 19,57 och förlust med 2-5.

Priserna som matchens lirare gick till Mika Riviére i FCH samt Felicia Karlsson i Åstorp/Kvidinge IBS och är sponsrade av Stöperiet i Åstorp.

Nästa match spelas borta mot IBK Landskrona 8/2. Matchstart kl 15,00 i Landskrona Idrottshall. Välkomna dit!