Onsdag
16 Jan 1 match
Onsdag
23 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Onsdag
30 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Onsdag
13 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Onsdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Tisdag
05 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Mycket blåsvart i rödgult

7 november 2017 14:18
Ungdom

Idag släpptes truppen till Distriktslags-SM. I den skånska truppen finns det hela sex spelare från FCH.


Av de 18 uttagna spelarna kommer alltså sex spelare från FCH. Det gör FCH till den förening med flest spelare i truppen. Spelarna kommer från det mycket talangfulla P01-laget som bland annat vunnit Fair Play cup två gånger och kommit två i Gothia Cup.

De uttagna spelarna är Oskar Hasselgren, Tim Ahlström, Elliott Windfeldt, Oliver Windfeldt, Linus Persson samt Casper Andreasson.

Oskar Hasselgren är en av två målvakter som kommer att kampera uppe i Umeå. Framför sig på backplats kommer han ha Tim Ahlström som under längre tid även spelat med 99 & 00 laget.

Offensivt bidrar FCH fyra spelare. Bland dem tvillingarna Elliott och Oliver Windfeldt som genom åren vuxit fram till ett fruktat radarpar bland motståndarna i södra Sverige. Elliott går som forward och Oliver center. Med sig på centerpositionen har han Casper Andreasson som inför säsongen kom ifrån Örkelljunga. Casper tränar redan nu regelbundet med herrtruppen. Den sjätte spelaren från FCH är right forwarden Linus Persson

Som centrar representeras FCH genom den högerfattade och spelskickliga Linus Persson och Casper Andreasson som inför säsongen anslöt från Örkelljunga. Casper tränar kontinuerligt med herrlaget. Alla spelare har denna säsongen även fått känna på JAS-spel och spel i division 2.

Utöver dessa talangfulla spelare finns det blåsvart representation även på ledarsidan i form av Anders Frisk för P16 och Filip Memgård för F16. Anders är verksam i H2/JAS och Filip i F01/02.

Nästa chans att se några av dem är ikväll när division 2 laget möter Palmstaden i Skånemästerskapen. 19.30 på Helsingborgs Arena.