Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Felicia Ekman kör vidare med FCH nästa säsong!

27 maj 2019 10:16
DAM

FCH fortsätter förberedelserna inför nästa säsong och presenterar idag nästa spelare som kör vidare säsongen 19/20, nämligen Felicia Ekman.


Felicia Ekman har spelat för FCH många år med undantag för en utflykt till Åstorp/Kvidinge IBS (som även är hennes moderklubb) och är en hårt kämpande forward som gärna snor åt sig bollen från backen och sätter fart mot mål. Väl där framme gör hon sällan några misstag då hon är en pålitlig målskytt i den blåsvarta tröjan!

Du har ett riktigt FCH-hjärta, var det ett enkelt val att köra på?

Jag har ett enormt hjärta för FCH och det kommer jag alltid att ha. Trots detta så var det inget lätt val då jag kommer börja studera en bit hemifrån samt att livet förändras och jag behövde en funderare över vad som skulle passa min vardag bäst. Tankar gick fram och tillbaka men till slut beslutade jag mig för att vara FCH trogen även detta år!

Du är en pålitlig målskytt med ett riktigt bra skott, vad har du själv för tankar och mål inför kommande säsong?

Tankarna går runt, lag från Allsvenskan får vi välkomna detta år och jag tror att det kan vara en väldigt tuff säsong med tanke på vilka lag vi kommer möta. Men med lite pigga ben och viljor så ska vi nog kunna stå upp mot de flesta. Dock så hoppas jag att jag personligen får en bättre säsong detta året än min förra då jag fick göra ett avbrott mitt i säsongen och jag kände väl att jag inte presterade på det vis jag kanske borde gjort när jag kom tillbaka.

Vad säger du om truppen nu när vi får in ett helt gäng hungriga juniorer?

Jag välkomnar våra juniorer med öppna armar, de ligger inne med så mycket talang, vilja och kämparglöd. Med grunden vi har så kommer juniorerna komma in i laget och stärka FCH Dam på många delar.

Vad ser du mest fram emot?

Att lira lite klubba boll igen, känna gemenskapen FCH alltid levererar och ha riktigt kul med ett gäng goa tjejer. Sen är det väldigt spännande då vi fått en ny tränare, Jonas. Bra med nya ögon och öron så det ska bli fantastiskt kul att se vad han kan bidra med för att göra FCH till det absolut bästa!

FCH är såklart mycket nöjda med att Felicia satsar vidare och ser fram emot nästa säsong!