Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FC Helsingborg lanserar FCH Påskcup!

14 september 2018 15:34
Föreningen

Det senaste tillskottet i FCH-familjen blir tredagarsturneringen FCH Påskcup. Efter att framgångsrikt ha genomfört försäsongsturneringen FCH Cup i tio år väljer nu klubben att starta ytterligare en cup. Den 19-21 april (påskhelgen) 2019 kommer den nya cupen att gå av stapeln för första gången.


Till skillnad från FCH-Cup kommer denna cup att spelas över 3 dagar med möjlighet för övernattning.

FCH Påskcup kommer att spelas i Helsingborg Arena och Idrottens Hus som alla ligger under samma tak. För övernattande lag är boende och mat endast 500 meter bort och inom bekvämt gångavstånd så inga bilar eller bussar behövs för att ta sig till spelplatserna, boendet och maten. Helsingborg Arena kommer vara huvudarena samt hållpunkt för turneringen. Att kunna samla flera tusen åskådare, spelare och tränare under ett och samma tak skapar otroliga möjligheter och förutsättningar. 

FCH Påskcup är den perfekta säsongsavslutningen Utöver innebandy erbjuds det en mängd roliga aktiviteter med våra samarbetspartners. Mellan Arenan och Idrottens Hus hittar man Olympia Bowling. Här kan lagen bowla både dag och kväll till mycket förmånliga priser. På Tropikariet kan man också spendera kvalitetstid med laget, och det ligger endast 10 minuter bort. Om matcherna inte är tillräckligt utmattande finns det möjligheter att spela padel, badminton, tennis, beachhandboll och fotboll när man vill. Allt ligger på arenaområdet precis utanför dörrarna till hallen.

För föräldrar och anhöriga har vi rabatter och samarbeten med våra fantastiska sponsorer Scandic Hotels och Elite Hotels. Scandic som ligger i norra delen av Helsingborg har riktigt bra priser. Även Elite Hotels är prisvärt, och ligger dessutom i hjärtat av Helsingborg, endast fem minuters promenad från Arenaområdet. 

Klubbchef Fredrik Azelius har länge önskat dra igång ytterligare en cup, och säger såhär om möjligheterna som nu presenteras: 

– På en redan tuff marknad tror vi absolut att vi kan konkurrera med de bästa turneringarna redan från år ett. Vi har ett koncept som ingen kan konkurrera med när det gäller hall- och boendetillgänglighet. Inom en radie av en kilometer har vi fem hallar, övernattningslokal samt matsal, där är vi unika. Det i kombination med att vi har en geografisk närhet till, och goda kontakter med, klubbar i Danmark, Tyskland och Norge gör att vi hoppas och tror på en hög andel internationella lag, säger Fredrik Azelius.

Redan nu går det att anmäla laget och läsa mer på www.påskcup.se