Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför match: Pixbo hemma - Fri Entré

22 oktober 2022 15:57

Imorgon väntas storpublik i Helsingborg Arena när våra partners bjuder på entrén! Det blir ett formstarkt FCH som tar emot Pixbo. Vi tog ett snack med huvudtränare Emil Lindström inför matchen.


Fyra raka segrar i SSL, vad är hemligheten?

– De finns inga hemligheter. Vi har jobbat hårt under hela sommaren, fortsatt arbetet under upptakten av sommarrn och därigenom lyckats prestera på en hög nivå under rätt delar av matcherna. Vi har arbetat en del med vårt anfallsspel och de har än så länge burit frukt, men det är fortfarande så att vi har långt kvar innan vi är där vi vill vara.   Hur är läget i truppen efter magsjukan i onsdags?

– Bara bra! Alla spelare är tillgängliga till matchen imorgon.     Vad tror du om matchen mot Pixbo imorgon?

– Jag tror att det kommer bli en bra och tempostark match med bra målvaktsspel och förhoppningsvis många målchanser och många mål. En underhållande match!     Det vankas storpublik till matchen imorgon, tror du det påverkar laget?

– Jag tror bara det är positivt. Förhoppningsvis kan storpublik inspirera till ännu högre tempo och fler spelare som vill ta ledande roller och göra skillnad.     För de som ännu inte bestämt sig för att se matchen imorgon, varför ska de komma?

– Då ska man komma för att få uppleva elitidrott i yttersta världsklass. Jag kan garantera att vi i FC Helsingborg är otroligt laddade på att tömma alla energidepåer för att gå på uppehåll med ytterligare en seger, och jag kan bara utgå ifrån att Pixbo kommer ner med samma inställning. Det kommer bli en rejäl holmgång med två riktigt bra lag och många skickliga spelare som kan bjuda på de lilla extra.

Fritt inträde imorgon så det är bara att dyka upp i Helsingborg Arena. Över 2500 biljetter är bokade så se till att komma i tid. Dörrarna öppnar kl 16:30 och det finns gott om aktiviteter runt om i Arenan innan matchen.