Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Tack Eslövs IBF

21 februari 2022 11:43
Herr

FCH vill lyfta fram de klubbar runt om i Skåne som varit med och bidragit till spelarna i vårt herrlag lite extra. Idag riktar vi extra uppmärksamhet till Eslövs IBF som fostrat Marcus Wikström.


Eslövs IBF grundades 2008 när man gick ur Kungshults IK för att skapa en renodlad innebandyförening. Idag är man en förening med störst fokus på ungdomsverksamheten. Målet är att få barn att upptäcka innebandy och utvecklas inom idrotten. Idag har man 10 lag i seriespel fördelat på 165 medlemmar. Dessutom har man motionsverksamhet. Även om fokuset är på ungdomssidan har man just nu ett herrlag som går väldigt bra och leder division 2 Skåne och är påväg upp i division 1. I detta lag finns FCH bekantingar som Anders Lindberg som gjort fem säsonger i herrtruppen under 10-talet samt Jacob Rubensson och Andie Fleuron som förra säsongen var med och stöttade upp laget på dubbellicens.

I dagens FCH är Eslöv representerade av Marcus Wikström som i helgen gjorde sitt första SSL mål mot Djurgården. Lyssna här bredvid på hur Marcus innebandyresa tog sin start i Eslöv.

Under de senaste säsonger har vi FCH försökt att bygga ett lag i SSL med en lokal skånskprägel. I dagens trupp har vi 12 olika skånska klubbar som varit med och tagit fram SSL-spelare. Det är något vi vill uppmärksamma och hylla. Därför vill FCH nu när alla restriktioner släppt bjuda in alla skånska innebandyspelare på match i SSL! Den 26/2 kl 15:00 spelar FCH mot Hagunda i Helsingborg Arena och då får alla som spelar innebandy i Skåne komma in helt gratis. Det räcker att du dyker upp i matchtröja, klubbkläder eller har ett medlemskort från din klubb att visa upp så kommer du in gratis på matchen. Vill ni komma flera stycken från en förening eller ett lag kan ni förboka gruppbiljetter genom att skicka ett mail till [email protected].

Vill ni komma flera stycken från en förening eller ett lag kan ni förboka gruppbiljetter genom att skicka ett mail till [email protected].