Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Lovisa Smedmark & Julia Sfaiter kör vidare med FCH nästa säsong!

11 april 2019 12:35
DAM

FCH fortsätter förberedelserna inför nästa säsong och presenterar idag nästa spelare som kör vidare säsongen 19/20, Lovisa Smedmark och Julia Sfaiter.


Lovisa Smedmark har spelat många säsonger i FCH och kan spela på nästan alla platser med sin fina teknik och skott. Lovisa har denna säsong spelat en hel del back vilket hon han gjort mycket bra!

Julia Sfaiter kom tillbaka till FCH förra säsongen och har dessutom varit assisterande lagkapten. Julia är en hård och tuff back med en fantastisk inställning och vinnarskalle!

Lovisa, du har spelat många säsonger i FCH trots din unga ålder, vad får dig att fortsätta i föreningen?

Framförallt är det för att vi är ett väldigt bra gäng och vi har väldigt roligt tillsammans!

Hur tycker du säsongen varit för egen del?

Jag känner att jag har gjort en helt okej säsong, har flyttat runt en del på olika positioner och inte riktigt känt att jag haft en och samma ”plats” vilket har varit ganska utmanande.

Vad ser du mest fram emot kommande säsong?

Ser fram emot att fortsätta klubbens satsning på damerna och att förhoppningsvis få se lite nya ansikten.

Julia, du kom tillbaka till FCH förra året efter ett par år, hur tycker du säsongen har varit?

Den har varit rätt ojämnn när det kommer till resultat. Vi har förlorat matcher vi normalt sett bör vinna och samtidigt spelat bra mot topplagen, utan att lyckas ta poäng. Så en frustrerande säsong men samtidigt utvecklande. Vi har varit många nya och det tar längre tid än en säsong för att de avgörande bitarna ska stämma överens. Annars har vi haft väldigt kul som lag och vi spelar som bäst när vi måste. Det är en styrka vi har i FCH.

Vad anser du ska ändras för att laget ska klättra några steg i tabellen?

Generellt behöver vi en tydligare spelidé. Vi vet vad vi gör bra men eftersom vi varit många nya krävs det tydligare struktur i våra formationer. Blir vi bättre på att utnyttja varandras styrkor i respektive femma tror jag resultaten kommer. Sedan är det mycket upp till var och en, att man varje träning, match och moment ska vilja utvecklas och göra något som bidrar till laget och för en själv.

Hur betygsätter du din egen insats 18/19?

Jag har tidigare varit väldigt hård mot mig själv och sällan nöjd. Inför denna säsongen släppte jag mina krav och tänkte att det jag gör bra, ska jag göra ännu bättre. Det jag skulle fokusera på var att utveckla min offensiva sida. Det tycker jag att jag har lyckats med så jag är nöjd. Det blir betydligt roligare att spela när man sätter upp rimliga mål för sig själv.

Vad ser du mest fram emot kommande säsong?

Jag ser fram emot att bitarna ska falla på plats. Emellanåt spelade vi riktigt bra vissa matcher och när det sitter varje match kommer vi kunna avgöra de viktiga momenten. Sedan ser jag fram emot en säsong med mycket glädje och utveckling!

FCH är såklart mycket nöjda med att Lovisa och Julia satsar vidare och ser fram emot nästa säsong!