Förlust i tajt match!

4 oktober 2020 16:35
DAM

Det slutade med förlust i en jämn match mot Höllvikens IBF efter att hemmalaget avgjorde i mitten av tredje perioden.

Matchen började dåligt för FCH med mål av Höllvikens IBF redan efter 38 sekunder! Men kvitteringen kommer redan 5,10 in i första perioden då Tuva Linder hittar backen Nellie Ohlsson som sätter 1-1. Men det kommer bli en målrik period då Höllvikens IBF sätter 2-1 efter 6,25. Återigen kvitterar FCH relativt snabbt, Ebba Ekberg sätter 2-2 utan assist när klockan står på 9,30. 16,05 får hemmalaget in 3-2 och innan slutsignalen går sitter 4-2, tiden 19,46.

Andra perioden blir mer målsnål, men FCH lyckas få in en reducering till 4-3, då Louise Augustsson Jönsson sätter målet med pass från Irma Lennermo, tiden 11,52. En utvisning för FCH är det sista som händer i denna period.

Utvisningen följer med in i tredje perioden och FCH lyckas hålla tätt men precis när de blir fulltaliga så kommer 5-3, tiden 00,56. FCH drar på sig ytterligare en utvisning men lyckas hålla tätt även i denna. Tiden 8,00 sätter Ylva Willing 5-4, utan assist, och 13,13 gör Isa Mattsson samma sak, mål utan assist och det är kvitterat till 5-5. Men hemmalaget får sista ordet när de sätter vinstmålet när klockan står på 13, 56.

Nästa match spelas hemma mot Åstorp/Kvidinge IBS 10/10!