Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Hanna Boklund flyttas upp till damlaget

27 maj 2021 11:02
Dam

17-åriga Hanna Boklund gjorde debut i FCH:s damlag under den korta fjolårssäsongen och hann imponera så pass mycket att hon nu erbjudits och skrivit på ett A-lagskontrakt, trots locktoner från andra föreningar.


– Jag kom till FCH för två år sedan som juniorspelare och har kommit in i klubben jättebra. Det är en fantastisk gemenskap och jag trivs väldigt bra med lagkamrater och ledare. Jag tror att mina utvecklingsmöjligheter är stora i FCH och därför väljer jag att stanna här, kommenterar Boklund.

Hanna kom till FCH från Häljarp men är från början från Hofterup. Sportchef Fredrik Roos som har verkat som ungdomsledare i FCH har följt Hanna under lång tid.

– Jag har mött Hannas gamla Hofteruplag ett oräkneligt antal gånger, och ofta förlorat. På den tiden var Hanna en lite mer utpräglad målskytt men genom åren har hon främst utvecklat sitt passningsspel och sina defensiva färdigheter. Jag är dock överygad om att målsinnet finns kvar och jag blir inte förvånad om hon tar större kliv kommande säsong och blir en viktig poängspelare för oss, kommenterar Roos.

När Hanna själv får beskriva sig som spelare som framhåller hon vinnarskallen.

– Jag är en passningsskicklig lagspelare som är motiverad och vill vinna. Därför skulle jag säga att mina styrkor är att jag har en vinnarskalle och aldrig ger upp och att jag gillar det fysiska spelet, avslutar Boklund.