Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Helsingborg
FCH
Borta
Linköping
LIBK

"8-6 till oss och vi tar första av många tre poängare denna säsong" - Fredi Petersson

6 oktober 2018 18:26
Herr

Ny match imorgon, 7/10, mot Linköping och jakten på första segern går vidare. Ny uttagne U19-landslgasmannen Fredi Petersson ger sin syn på säsongsinledningen och hans mål med säsongen


**Vad säger du om inledningen på säsongen? ** Det är klart inte inledningen vi hoppats på, jag tycker vi har haft mycket stolpe ut och inte riktigt hållit upp spelet i 60 minuter än men jag tycker att vi är på väg i rätt riktning och tror att det lossnar imorgon och vi tar första trean!

Vad krävs för att ta första segern imorgon? Framförallt att vi spelar i 60 minuter och spelar med hög energi även att fler spelare kliver fram och visar vägen blir viktigt om vi ska slå Linköping.

Vad kan vi vänta oss för match mot Linköping? Jag tror vi kan förvänta oss en rolig och målrik match, där Linköping förmodligen kommer ha mest boll och vi kan få kontra på dom, dock kommer vi också vara rädda om bollen och försöka ha långa anfall när vi får möjlighet till det.

Grattis till uttagning till U19, vad väntar denna uttagningen? Stort tack! Det är en fyrnationsturnering i Uppsala så det lär bli tre tuffa och roliga matcher.

Vad är målet för säsongen både med FCH och U19-landslaget? Med FCH så är det slutspel som gäller, även om vi start inte är vad vi hoppats på så är det väldigt många matcher kvar och jag tror vi bara kommer bli bättre och bättre. Med landslaget är det först att få komma med till Kanada där VM går och väl där är det guld som gäller!

Hur går det att spela både i SSL, JAS och med landslaget? Jag tycker det funkar bra, hade jag inte tyckt det är sjukt kul att spela överallt hade jag inte gjort det, jag vill spela så mycket innebandy som möjligt!

Hur går matchen imorgon? 8-6 till oss och vi tar första av många tre poängare denna säsong