Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Äntligen SSL premiär!

25 september 2019 14:48
Herr

Ikväll spelar herrarna säsongens första seriematch när man åker till Kalmar för att möte Kalmarsund i en förmodat fullsatt Kalmar sporthall.


Kalmarsund som förra säsongen precis missade slutspel har i år värvat mycket, och bra, för att sikta på en bättre tabellplacering 2019/2020. Herrarna kastas med andra ord direkt in i hetluften!

FCH å andra sidan har också en del nyförvärv med i dagens trupp och går in i matchen med ett starkt självförtroende. Alla spelare är tillgängliga vilket betyder att tränarduon Pålsson/Pålsson kan mönstra starkaste laget för dagen.

Förra säsongens möte slutade alla med ett avgörande i Sudden Death. Det är med andra ord upplagt för en jämn batalj mycket mycket heta känslor.

Niklas Pålsson säger följande om dagens match:

Såklart väldigt inspirerande att äntligen få dra igång på riktigt! Laget har nu krigat sig genom över 100 träningspass sedan vi drog igång i slutet av april! Vi kommer som ett starkare och bättre FCH inför säsongen 2019/2020 är min förhoppning. Vi har förstärkt laget med mycket SSL-rutin och bra karraktärsspelare som inte lägger fingrarna mellan när det blåser lite, det kommer våra motståndare få märka. Lägg även till att våra yngre blir äldre och mer stabila. Vi ser fram emot dagens premiär och hoppas att den ska bli ett avstamp för säsongen!

Vi önskar herrarna ett stort lycka till i kvällens match och hoppas givetvis på tre poäng med hem till Helsingborg!

Ni kan följa matchen på SSLPlay.se. Glöm inte herrarnas hemmapremiär nu på fredag i Helsingborg Arena när Pixbo Wallenstam kommer på besök. Det är redan nu många bokade biljetter.