FCH

Förlust mot ett effektivt Höllvikens IBF!

27 januari 2019 13:19
DAM

Igår spelade FCH Dam bortamatch mot Höllvikens IBF och tyvärr slutade det med en övertygande seger för hemmalaget.

Höllvikens IBF börjar första perioden bäst och 3,59 kommer 1-0 till hemmalaget, FCH kommer sedan in i matchen och är det bättre laget resten av perioden men lyckas, som ofta denna säsong, inte göra mål. I andra perioden gör Höllvikens IBF två snabba mål när klockan står på 3,29 samt 3,44 och helt plötsligt står det 3-0. FCH skapar en hel del och försöker att avancera framåt i andra perioden men hemmalagets målvakt är väldigt bra denna match och storspelar mellan stolparna. Men FCH tappar i defensiven när de lägger all kraft på att göra mål, och Höllvikens IBF gör 4-0 (11,28), 5-0 (15,01) och 6-0 (19,38) innan perioden är slut. Väldigt tunga siffror att komma in till i tredje och sista perioden för FCH, men de lyckas reducera tidigt i denna period, 6-1 tiden 2,31, målet gjort av Johanna Joannou med assist av Emma Pedersen. Tyvärr lyckas inte FCH komma närmre än detta och hemmalaget gör istället sista målet när klockan står på 16,31. Slutresultat 7-1 till Höllvikens IBF som var effektiva och utnyttjar FCH:s misstag genom snabba omställningar där de ofta kom tre mot två.

Redan på onsdag spelar damerna match igen, denna gång hemma mot FBC Engelholm, välkomna till Arena B kl 20,00!