Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Niklas Pålsson förlänger

21 mars 2019 15:00
Herr

Han började säsongen som assisterande tränare men fick ta över huvudansvaret när Patric Johansson fick lämna i februari. Nu har han förlängt ansvaret som huvudtränare i två år.


Niklas började sin tränarkarriär för nio år sedan i IBK Lunds ungdomsverksamhet. Sedan dess har det gått snabbt. Han gick vidare som huvudtränare i norska Elitserien för Slevik på både dam- och herrsidan. Efter det gick flyttlasset till Jönköping där under 3 år tog ett ungt lag från allsvenskan till Svenska Superligan och vann pris som årets tränare 2018. Hans dokumenterade framgång att utveckla och förädla unga spelare till SSL-spelare var precis vad FCH sökte när man inför årets säsong gjorde en nysatsning på unga spelare. Säsongen började som assisterande men slutade med huvudansvaret. Ett huvudansvar som nu förlängs med ytterligare två säsonger. Utöver huvudansvaret för herrlaget kommer Niklas under dagtid bidra i kansliets verksamhet.

Sportgruppen säger följande om Niklas:

Att vi fick klart ett avtal med Niklas är fantastiska nyheter. Niklas är en ung, ambitiös och väldigt proffsig ledare, som kommer ta vårt FCH till nästa nivå. Niklas fungerar mycket bra i gruppen och kommer dessutom bidra mycket kring hela vår sportsliga organisation. Med Niklas i hamn kan vi nu fokusera på att hitta rätt spelare till nästa säsong för att stärka laget och spela om bättre tabellplacering framöver.