Oavgjort i Skånemästerskapen!

28 augusti 2020 10:38
DAM

Igår spelade damlaget sin första match i Skånemästerskapen och det slutade med delad poäng!

FCH började bäst genom att redan 4,13 in i första perioden sätta 0-1. Isa Mattson får bollen på vänstersidan, vrider och vänder och kommer ur en situation och lägger bollen rakt över till Irma Lennermo som är helt ren och kan sätta bollen i mål. Resultatet står sig till 18,34 då IK Stanstad lyckas kvittera!

I andra perioden skapar båda lagen chanser men inget sitter i mål, trots två utvisningar (där en följer med in i tredje perioden) för FCH så håller de tätt i boxplay.

Även tredje perioden är målsnål, och laget drar på sig en varsin utvisning men båda lagen håller tätt i boxplay även här och matchen slutar 1-1.

Redan på söndag är det dags för nästa match då damerna möter seriekollegan IBK Lund i en träningsmatch i Lund. Matchen spelas utan publik men kan ses här: https://solidsport.com/ibklund/games/g/nbedd4rm