Tack Nicklas Lidholm – En av de mesta FCH:arna
Publicerad: 2024-05-22
Efter elva säsonger i FC Helsingborg tar vi nu avsked av en av våra mest framstående spelare, Nicklas Lidholm. Med totalt 328 matcher, 72 mål och 57 assist i SSL har Nicklas lämnat ett outplånligt avtryck i vår klubbhistoria.

Endast fem spelare har spelat fler matcher för klubben (Linus Nordgren, Daniel Johnsson, Kristoffer Fält, Jonathan Edling och Jonathan Skoglösa).

Nicklas har varit en viktig kulturbärare och bidragit avsevärt till lagets framgångar både som back och forward. Under sin tid i FCH har han spelat totalt 283 matcher, gjort 57 mål och 46 assist i grundserien. Han var en av de avgörande spelarna under klubbens mest framgångsrika säsong när man vann SM-brons 2015.

Totalt har Nicklas spelat 364 matcher, gjort 74 mål och 57 assist i SSL och slutspel SSL, inklusive hans tid i Warberg. Det gör honom till den spelare som totalt spelat 12:e mest matcher sedan 2011 i SSL.

Tack Nicklas, för allt du har gjort för FCH. Ditt bidrag kommer alltid att bli ihågkommet och uppskattat. Vi önskar dig all lycka i framtiden.

Joel Olofsson