Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

JAS-damerna tar emot Warberg på hemmaplan

28 september 2018 16:21
DAM JAS

Efter en bekväm seger i sin premiär match blir det betydligt hårdare motstånd när Warberg kommer på besök.


Det tog bara 16 sekunder sen hade Wilma Holmkvist smällt in det historiska första målet i Juniorallsvenskan för damer. Efter det rann det bara på för de blåsvarta damerna. Premiären slutade med 10-4 seger. Imorgon, 29/9, är det dags för första hemmamatchen och då möter man ett topp tippat Warberg. Gästerna vann även dem sin första match efter avgjort sent mot Åstorp/Kvidinge.

En spelare som gjorde en solid JAS-premiär var målvakten Julia Landin som får ge sin syn på premiären och framtiden.

Seger i premiären mot Träslövsläge, hur var den matchen? Vi var på tårna redan från början av matchen men sedan i slutet av andra och i tredje perioden gick vi ner lite på hälarna och vi släppte dom för mycket men i helhet tyckte jag att vi gjorde en bra match.

Vad behöver ni göra för att vinna imorgon? Vi behöver vara på tårna hela matchen och hålla igång passningsspelet och även hjälpa varandra ute på planen.

Vad vet du om motståndarna Warberg? Jag vet att Varberg är ett starkt lag med många fysiska spelare men dom kan bli väldigt stressade om vi är med hela tiden och gör vårt jobb ute på banan.

Vad tror du om era chanser i årets serie? Jag tror vi hamnar i mitten av tabellen för vi har bra motstånd som spelat tillsammans på högre nivå innan vilket vi inte har. Till denna säsongen har vi dessutom slagit ihop två yngre lag för att spela i Juniorallsvenskan.

Vem kliver fram i FCH imorgon? Jag tror att Engla Lantz kliver fram imorgon.

Vad tror du matchen slutar? 5-3 vinst.