Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

JAS-damerna tar emot Warberg på hemmaplan

28 september 2018 16:21
DAM JAS

Efter en bekväm seger i sin premiär match blir det betydligt hårdare motstånd när Warberg kommer på besök.


Det tog bara 16 sekunder sen hade Wilma Holmkvist smällt in det historiska första målet i Juniorallsvenskan för damer. Efter det rann det bara på för de blåsvarta damerna. Premiären slutade med 10-4 seger. Imorgon, 29/9, är det dags för första hemmamatchen och då möter man ett topp tippat Warberg. Gästerna vann även dem sin första match efter avgjort sent mot Åstorp/Kvidinge.

En spelare som gjorde en solid JAS-premiär var målvakten Julia Landin som får ge sin syn på premiären och framtiden.

Seger i premiären mot Träslövsläge, hur var den matchen? Vi var på tårna redan från början av matchen men sedan i slutet av andra och i tredje perioden gick vi ner lite på hälarna och vi släppte dom för mycket men i helhet tyckte jag att vi gjorde en bra match.

Vad behöver ni göra för att vinna imorgon? Vi behöver vara på tårna hela matchen och hålla igång passningsspelet och även hjälpa varandra ute på planen.

Vad vet du om motståndarna Warberg? Jag vet att Varberg är ett starkt lag med många fysiska spelare men dom kan bli väldigt stressade om vi är med hela tiden och gör vårt jobb ute på banan.

Vad tror du om era chanser i årets serie? Jag tror vi hamnar i mitten av tabellen för vi har bra motstånd som spelat tillsammans på högre nivå innan vilket vi inte har. Till denna säsongen har vi dessutom slagit ihop två yngre lag för att spela i Juniorallsvenskan.

Vem kliver fram i FCH imorgon? Jag tror att Engla Lantz kliver fram imorgon.

Vad tror du matchen slutar? 5-3 vinst.