Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Niklas Lauritsen fortsätter som huvudtränare för Dam A!

26 mars 2020 12:02
DAM

I veckan stod det klart att Niklas ’Chelle’ Lauritsen, som kom in som huvudtränare i Dam A för några veckor sedan, fortsätter över de två kommande säsongerna.


– Dessa senaste veckor har Niklas haft en chans att bekanta sig med truppen och vi, som förvisso kände honom väl även sedan tidigare, har fått möjlighet att bilda oss en tydlig uppfattning om hur hans ledarskap kan passa vår unga trupp. Efter detta står det helt klart att ’Chelle’ är rätt man att styra FCH-skutan framåt och när han själv inte tvekade att fortsätta gick det snabbt att komma överens, kommenterar Fredrik Roos från FCH:s Dam/flick-utskott.

Innan FCH var Lauritsen huvudtränare i Malmö FBC i Svenska Superligan, och dessförinnan har han ett långt CV som innehåller många år som damtränare och även två sejourer som assisterande tränare i FCH:s SSL-lag på herrsidan.

– Jag fick en positiv bild av laget under det korta inhoppet i slutet av säsongen. Spelarna ställde upp bra i en svår situation. FCH har en intressant mix med bra seniorer och många unga spelare som lovar gott inför kommande säsong, kommenterar Niklas Lauritsen.

FCH är mycket glada för detta och önskar Niklas stort lycka till!

Lite mer glada nyheter! Skånes Innebandyförbund fattade sent igår ett beslut om distriktsserier enligt följande:

  • Sluttabellerna i våra serier fastställs. Aktuella tabeller är sluttabeller.
  • Alla kvalstreck i serietabellerna tas bort. Lag som placerat sig för direktnedflyttning flyttas ned. Lag som placerat sig för direktuppflyttning flyttas upp.

Detta betyder då att Dam A spelar i Division 1 även nästa säsong, mycket trevligt besked och nu kör förberedelserna igång för säsong 20/21!