Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Premiär i division 1

29 september 2021 07:57
Dam

Ikväll 19:30 kliver damerna in i division 1 hetluften med premiär hemma mot Willands.


Efter att fått stå över första omgången tack vare att Häljarp fick dra sig ur är det ikväll äntligen dags för premiär i damernas division1 för FCH. Damerna kommer från en bra försäsong där man kom tvåa i sin Skånemästerskapsgrupp och är vidare till slutspel. Dessutom gjorde man en stark prestation och nådde semifinal i en försäsongsturnering i Falkenberg. Trots detta är tränare Niklas ”Chelle” Lauritsen lite försiktig i sina kommentarer inför matchen.

– Vi är laddade o lagom redo. Våra förberedelser har varit ok men inte optimala pga sjukdomar och andra yttre faktorer, men det är bara att gilla och älska läget att serien startar. Vi vill vara med lite högre upp i ligan i år och då gäller det att vara med från start. Det gäller även sikta på att bli bättre och bättre under säsongens gång.

Motståndaren Willands blir i mångt och mycket en ny bekantskap för FCH. Kristianstadlaget gick upp till division1 inför förra säsongen. Men eftersom pandemin satte stopp för serien ganska tidigt hann lagen inte mötas förra säsongen. Willands spelade i premiäromgången mot Landskrona på hemmaplan och där blev det förlust med 3-1.

Matchstart 19:30 ikväll i Helsingborg Arena. Inträde 50 kr om du köper på plats eller bli en del av #viärfch för 49 kr/månaden och få inträde till alla klubbens matcher.