Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Läget i damlaget

19 april 2018 11:11
Dam

Återigen kommer en lägesrapport för truppen i damlaget.


Marika Tapper, som kom till FCH inför denna säsong från Gantofta IBK, har skrivit på för förlängning i föreningen. Marika är en spelare som ofta tar den raka vägen mot mål med en fin teknik och ett riktigt bra skott som hon ofta avfyrar och därav är mycket målfarlig. Marika spelade inte i början av säsongen men när hon kom in i truppen igen gjorde hon det mycket bra och visade direkt att hon skulle bli en viktig spelare, dock blev hon skadad i början av året och gjorde hon bara 8 matcher, och på dessa matcher blev det 7 poäng (4+3).

Glädjande har även Felicia Ekman skrivit på och väljer att fortsätta satsningen i FCH. Felicia är en spelare som har fin teknik och ett fantastiskt skott och det är något hon visat genom åren med FCH då hon alltid är i toppen av poängligan. Hon jobbar över hela banan, har ett grymt hemjobb och är helt enkelt en viktig spelare. Utanför planen sprider Felicia mycket energi, något som är viktigt för detta lag. Felicia gjorde 18 poäng under säsongen i division 1 (9+9) på 18 matcher.

Kvar för ytterligare en säsong blir även Tony Ekman i ledarstaben. Tony har hand om målvaktsträningen och alla spelar krämpor under matcher och träningar.

I helgen kommer ett ytterligare en tränare presenteras för att kompletera damernas ledarstab.

Sen har vi en spelare som inte kommer spela vidare i damlaget.

Vår stabila och duktiga målvakt Elin Bergsten kommer inte spela nästa säsong. Elin väljer att lägga hjälmen på hyllan på grund av skador. Mycket tråkigt då Elin har gjort en bra debutsäsong i FCH och bidragit till mycket, både på planen och utanför. Vi hoppas att Elin kommer tillbaka till FCH där hon alltid är välkommen.