Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Mattias Andersson klar för SSL

8 maj 2020 15:00
Herr

Herrarnas andra nyförvärv hämtas från Allsvenska Norra och Tullinge. Han heter Mattias Andersson och gjorde förra säsongen 38 poäng i Allsvenskan.


Mattias Andersson började sin innebandykarriär i Balrog men har spelat i Tullinge den största delen av sitt liv. I Tullinge har han varit med på lagets resa från division 2 till Allsvenskan. Den senaste säsongen gjorde klubben sitt bästa resultat någonsin och slutade på en andra plats och kval upp till SSL. När coronaviruset började härja över världen blev kvalet inställt och Tullinge kvar i Allsvenskan. Men drömmen om SSL dog inte där för Mattias som nu är klar för FCH kommande två säsonger.

– Intrycket av FCH är bara positivt allt från att ha pratat med Niklas Pålsson till att varit och hälsat på så har allt bara varit positivt. De har något bra på gång som jag vill vara med och bidra till. Det känns som FCH har en bra framtid till mötes, säger Mattias

Mattias är en rightfattad forward som beskriver sig själv som en playmaker som hellre passar än avslutar även om han oftast har setts som en avslutare. Något hans poängskörd i Allsvenska förra säsongen vittnar om. På 22 matcher blev det 38 poäng fördelat på 21 mål och 17 assister.

– Jag tror att skillnaden mellan SSL och allsvenskan framförallt det fysiska spelet men också att det går mycket fortare, det har man sett själv när man kollat på matcher. Det är något jag tror kommer gynna mig också som gillar att spela fort, avslutar Mattias.

Tränare Niklas Pålsson är väldigt nöjd med sitt senaste nyförvärv.

– Vi är väldigt glada att Mattias valt FCH.
Han är en otroligt spelskicklig vänsterforward med sina styrkor i det offensiva spelet och i framspelningarna.
Vi har redan två starka rightskyttar i Linus Malmström och Andreas Lindholm därför blir det kanon att få in Mattias som har styrkorna i framspelningarna. Han är en trevlig och ambitiös kille som kommer passa in perfekt i vårt lagbygge, kommenterar Pålsson sitt senaste nyförvärv.