Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Möt Olle Lindström – fystränare

24 april 2020 10:53
Herr

Han har varit med i och kring och laget i tre säsonger nu och ni har säkert alla undrat men killen med de stora bicepsen och en fryspåse i handen är?


Mannen är Olle Lindström och är fystränare för herrlaget. Inför denna säsongen växer hans roll något när han blir än mer delaktig i truppens försäsong.

– Min främsta roll är fystränare. Det innebär att jag tränar laget under hela försäsongen vad gäller fysik. Det innebär också att jag under tävlingssäsong hjälper Niklas Pålsson med att bolla idéer kring planering/ pulsering av träning. Jag är även med kring matcher där jag genomför behandlingar och driver uppvärmning etc, allt för att optimera prestationen så mycket som möjligt.

Till vardags jobbar han hos vår partner Aktiverum, där stor del av försäsongen äger rum. Där är han sedan förra sommaren delägare utöver att vara personlig tränare och gruppträningsinstruktör. Egentligen har fotbollen alltid varit nummer ett för Olle men han har även ett förflutet inom innebandyn.

– Började spela innebandy i tidig ålder i dåvarande Råå IBK, gjorde 4-5 år där. Därefter slogs vi ihop med Högaborg/ Ramlösa. Jag spelade 2-3 år med Högaborg/ Ramlösa innan jag la klubban på hyllan för att bara köra fotboll. Vid 20 års ålder va jag med och spelade en säsong med nystartade Sofiero Kaizers. Därefter har det inte blivit något mer.

Tillkommande säsong blir som sagt Olles del lite större och han blir en viktig del att få laget redo inför kommande säsong. En säsong som han ser framemot med stor tillförsikt.

– Jag tror på slutspel. Jag tror även vi kommer ha riktigt riktigt roligt under resan dit. Vi är ett väldigt skönt gäng. Kul med den ” nya satsning” FCH gör med mer lokala spelare och ledare runt. Jag är helt övertyga om att det hjälper till att skapa intresse, vilket vi märkte denna säsong på läktaren och i nätverket. Det inspirerar!

Vill ni komma i samma god form som FCH kan vi rekommendera att vara med på ett av hans populära pass på Aktiverum.