Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

FCH tar första steget mot en hållbar förening!

17 februari 2023 12:12
Herr

Tillsammans med Solarpark och Öresundskraft har FCH inlett arbetet med att säkerställa morgondagens energiförsörjning, våra hållbarhetspartner bjuder på entren till matchen mot Mullsjö den 28/2.


FCH har i samarbete med Öresundskraft startat ett samarbeta om att skapa en hållbarare förening. Ett steg i detta är att FCH:s hållbarhetspartners köper andelar i Solar Park i FCH:s namn. Det är en investering som kommer generera avkastning till föreningen varje år framöver. Ihop med våra partners som stödjer oss i detta projekt vill vi bjuda in på innebandyfest när säsongen går in på sluttampen. Vi hoppas att så många som möjligt kommer till Idrottens Hus den 28/2 när vi möter Mullsjö.

Solar Park Helsingborg är Sveriges smartaste och öppnaste solpark! Det är en andelsägd solpark som är byggd på obrukbar mark inne på Helsingborgs Återvinningscentral.

Vill du eller ditt företag vara med på satsningen mot att göra FCH till en hållbarförening? Hör då av dig till Morgan Palenryd på [email protected]. En andel kostar 3000 kr och bidrar till FCH:s ekonomi för lång tid framöver.

FCH:s Hållbarhetspartners som bjuder på entrén:
Handelsbanken
Scandic
Granitor
Sandbäckens VVS
Öresundskraft
Nordskiffer
Staffan Andersson
Daniel Telford