Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match
Onsdag
15 Feb 1 match
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 1 match
Tisdag
28 Feb 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Fredag
17 Mar 1 match
Söndag
19 Mar 1 match
Tisdag
21 Mar 1 match
Fredag
24 Mar 1 match

Gratis supporterbuss till Kalmar på lördag!

24 mars 2022 14:38
Herr

Efter ett fint initiativ från herrlagets spelare och FCH:s partners bjuder vi nu på bussresan upp till kvartsfinal 5 på lördag.


Kl 11 på lördag rullar supporterbussen från Idrottens Hus till Kalmar för kvartsfinal 5. Bussresan bjuder herrlaget och partners på, allt för att vi ska kunna bjuda på ett så bra stöd som möjligt på lördag. Det kostar bara 100 kr för matchbiljetten och då ingår fika på bussen. Det är totalt 50 platser och först till kvarn gäller. Man anmäler sig till [email protected]

Stödet på läktarna betyder mycket för spelarna och det var självklart för dem att vara med och sponsrar så att så många som möjligt kan följa med till Kalmar. Något som Gustav Svensson i laget bekräftar.

– Detta var ett självklart och enhetligt beslut av herrlaget med ledarstab. För oss betyder fansen allt och de stöttar oss alltid på bästa sätt! Vi vill kunna ge tillbaka något till alla som investerar sina hjärtan i FCH, och som offrar både tid och pengar på oss!

Ett bra stöd på läktaren kan vara skillnaden mellan seger och förlust säger Gustav.

– Vi presterar bättre på planen när vi har fansen i ryggen! Vi kan stå upp mot motståndarna på ett bättre sätt och vi sätter oss i respekt. Fansen betyder allt för oss, de ger innebandyn betydelse! Det är dem vi spelar för!

Han lovar dessutom att laget kommer bjuda på allt det som gjort dem kända under säsongen och att han vill ge alla supportrar en vinst.

– Som alltid kommer vi ha sylvassa kontringar och ett aggressivt försvarsspel. Förhoppningsvis kan vi krydda till det med några sköna handleder, en å annan zorro-fint och några fräsare i bortre X. Men…I slutändan handlar slutspel för oss bara om att vinna! Vi kommer spela det spel som ger oss störst chans att vinna!

Stötta nu Gustav och resten av laget på lördag. Anmäl dig till [email protected]. Avresa 11:00 från Idrottens Hus. Endast 100 kr för matchbiljetten och fika på bussen bjuder vi på!