Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Möt stryrelsen - Fredrik Roos

1 juni 2021 09:39
Föreningen

Efter långt och noggrant arbete kan nu valberedningen presentera ett styrelseförslag för 2020/2021 års årsstämma. Valberedningen anser att nuvarande styrelse är väldigt bra sammansatt och kommer således föreslå att styrelsen förblir oförändrad. Styrelsen har det gångna året arbetet mycket hårt i ansträngda tider och visat prov på innovativa och slagkraftiga lösningar för att, i bästa möjliga mån, föra FC Helsingborg i rätt riktning. Vi anser att styrelsen är väl disponerad och diversifierad så att alla vikta upptagningsområden är täckta. Därför kan vi presentera följande styrelsemöte för omval: Fredrik Roos


Vem är du och vad har du för roll i FCH? Fredrik Roos. 34 år gammal boendes i Rydebäck med sambo och son. Operativt i FCH engagerar jag mig i vår dam- och damjuniorverksamhet där jag har en sportchefsliknande roll.

Hur kom du i kontakt med klubben och varför har du valt att engagera dig i FCH?

Jag började spela i klubben (då Högaborgs BK) som 10-åring och har sedan dess, sånär som på ett år då jag bodde på annan ort, haft roller som spelare, ledare, domare, utskottsmedlem, anställd vid kansliet och sedan fyra år en plats i styrelsen.

Vad bidrar du med för att FCH som klubb ska nå ännu större framgångar?

Jag försöker sätta mer ljus på våra duktiga och ambitiösa damer och tjejer. Jag tror också att jag bidrar en del med min snart 25-åriga erfarenhet från klubben och mitt breda kontaktnät bland ledare och övriga medlemmar. Vad äter du till frukost för att ladda inför en FCH-match (på ungdoms-, dam- eller herrnivå)?

Skulle helst vilja svara havegrynsgröt men alla som känner mig vet att jag mer ofta än sällan har en frukostpåse från McDonalds med mig till de tidiga matcherna. Åtminstone när jag verkar som ledare. Berätta om ditt roligaste / stoltaste minne med FCH

Det jag är mest stolt över är mitt senaste engagemang i F03 som jag tränat under snart ett helt decennium. Vi har tillsammans skapat en härlig lagsammanhållning genom åren vilket jag tror är en stor anledning till att många av tjejerna fortfarande spelar och utgör stommen i dagens damlag.

När vi gnuggar spådomskulan - hur tänker du att FCH ser ut om 10 år? Jag hoppas att vi jobbat stenhårt med jämställdheten och att vi har ungefär lika många killar som tjejer både på plan och i styrelserummet. Ett eller några SM-guld i prisskåpet hade ju inte heller suttit fel.