Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Inför match – Mullsjö hemma

27 februari 2023 15:13
Herr

Efter en rolig helg med slutspelsplatsen säkrad på lördagen och sen seger mot serieledarna på söndagen väntar imorgon, tisdag, nästa höjdpunkt. Nämligen Hållbarhetsmatchen där våra Hållbarhetspartners bjuder på entrén!


När Thorengruppen i lördags förlorade mot Falun blev slutspelsplatsen till slut helt klar även i praktiken. Slutspelsplatsen säkrad med fyra matcher kvar är något som historiskt inte hört till vanligheterna för FCH spelarna. Med det positiva beskedet i ryggen kunde herrarna åka upp till Uppsala och besegra serieledarna Storvreta på bortaplan med 5-3. När tre matcher nu återstår av grundserien är två av dem på hemmaplan och det är två riktigt roliga publikmatcher. Först ut är Hållbarhetsmatchen mot Mullsjö den 28 februari och sen Helsingörsmatchen mot Jönköping på lördag.

Hållbarhetsmatchen är en del i FCH: samarbete med Öresundskraft. Ett projekt de båda startat för att skapa en hållbarare förening. Ett steg i detta är att FCH:s hållbarhetspartners köper andelar i Solar Park i FCH:s namn. Det är en investering som kommer generera avkastning till föreningen varje år framöver. Ihop med våra partners som stödjer oss i detta projekt vill vi bjuda in på innebandyfest när säsongen går in på sluttampen.

Motståndet i Hållbarhetsmatchen är Mullsjö AIS. Ett lag som bara ligger en poäng bakom FCH efter att hittat en fin form efter jul. Västgötarna har tre raka segrar och säkrade sin slutspelsplats, likt FCH, i helgen. Nu är det en kamp att skaffa sig en så fin tabellplacering som möjligt inför slutspelsvalen. Det är därför det är viktiga poäng på spel även om båda är klara för slutspel.

Matchen startar 19:00 i Idrottens Hus och det är fri entré. Inget förköp eller bokning behövs, det är bara att dyka upp och heja fram FCH till tre nya poäng.