Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

Daniel Pålsson flyttas upp till assisterande tränare

21 maj 2019 13:44

Det är inget nyförvärv som presenteras idag utan det är ett välkänt ansikte i FCH-båset som befordras. Daniel Pålsson har under de senaste säsongerna varit inblandad i herrlaget. Både som målvaktstränare och som hjälptränare. Men inför nästa säsong tar han steget fullt och blir Niklas Pålsson högra hand.


34-åriga Daniel har en lång innebandybakgrund som började i Munka Ljungby där han varit både spelare och ledare. Framförallt har han gjort sig ett namn i innebandysverige som en av de främsta målvaktstränarna i landet. Det bevisas främst i form av hans arbete med Jonathan Edling som han började träna redan när han spelade i Engelholm, före hans FCH karriär. De båda har sedan följts åt och gjort att ”Pålle” varit en del av herrarnas ledarstab de senaste åren. Under tiden han varit i FCH har han även varit med och hjälpt till i Munkas Ljungbys herrlag. Från och med säsongen 2019/2020 är det bara blåsvart som gäller.

– Jag är mycket glad att få fortsätta det samarbetet som Daniel och jag fick inleda de sista tio matcherna under föregående säsong. Jag känner att vi har en lik grundsyn på hur innebandy ska spelas samtidigt som vi har en stark vilja att utveckla olika delar på våra egna sätt vilket gör att vi utmanar varandra att bli bättre. Jag tror och hoppas att vi kommer kunna utveckla spelarna på ett bra sätt under den kommande säsongen, kommenterar huvudtränare Niklas Pålsson.

Imorgon fortsätter silly-veckan och det återstår fortfarande fyra spelare att presentera.