Söndag
03 Nov 1 match
Söndag
17 Nov 1 match
Torsdag
21 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 1 match
Onsdag
27 Nov 1 match
Söndag
01 Dec 1 match
Onsdag
04 Dec 1 match
Lördag
07 Dec 1 match
Onsdag
18 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Idag 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match

JAS-herrarna tar emot Lund i första hemmamatchen

28 september 2018 15:46
HERR JAS

Efter en inledande seger borta mot Munka är det dags för första hemmamatchen för JAS herrarna. För motståndet står IBK Lund.


Efter en bragdartad vändnig i premiären borta mot Munka Ljungby är det dags för match två i Juniorallsvenskan. För motståndet står IBK Lund som även dem tippas vara med i toppen och har ett flertal farliga spelare. Hugo Liljedahl som gör sin andra säsong i JAS och ger sin syn på förra matchen och kommande uppgifter.

**Seger i premiären mot Munka, hur var den matchen? **

Det märktes att det var premiär för båda lagen, många nya som går in i sitt första JAS år och lite nervös stämning. Matchbilden var ganska väntad, vi har mycket boll under hela matchen men lyckas tyvärr inte utnyttja övertaget. Munka gör det bra i sina kontringar och straffar oss hårt. Med åtta minuter kvar ligger vi under med 4-2, men vår lagmoral och vilja gjorde så att vi gick segrande ur premiären.

Förlust senast i finalen i FCH Cup mot IBK Lund. Vad ska ni göra imorgon för att vinna?

Försäsong är en sak, nu är det kamp om tre poäng och det gäller att täcka mer skott, springa mer och jobba hårdare för varandra. Gör vi det så kommer vi ta alla tre poäng.

Vilka spelare ska man se upp med i Lund?

Lund har en bra förstafemma, men skulle jag säga några så skulle jag säga Elias Persson, Henrik Hedberg och Pontus Sölve. Det är dem som sticker ut.

Vad tror du om era chanser i årets serie?

Chanserna är goda, vi har ett bra lag i år med god sammanhållning som kan räcka långt. Årets serie är tuff men vi går för första platsen.

Vem kliver fram i FCH imorgon?

Oliver Winfeldt. En otroligt sevärd spelare som oftast bjuder på en tunnel eller två. Kan även rassla till i nätet när han har bollen.

Vad tror du matchen slutar?

Jag tror det blir en jämn match som slutar 7-5 till oss.