Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Landslagsmeriterad nyförvärv till damlaget

13 augusti 2018 11:18
Dam

FCH ligger inte på latsidan när det gäller nyförvärv, ytterligare en spelare kommer vara med på satsningen som nu görs. Vi välkomnar Lena Lindström till damlaget som inte har spelat så mycket innebandy förut men som har en framgångsrik karriär i landhockey.


Lena har rutin från landslaget och spelar just nu i Lunds Landhockeyklubb Nayan och är både back och forward. Som vanligt har vår nya spelare fått ett antal frågor så vi lär känna dem bättre:

Vad var det som gjorde att du valde FCH?

  • Har kollat på flera av FCH:s herrmatcher och blev sugen på att testa på innebandy igen. För några år sedan tränade jag lite med FCH:s tjejlag vilket gjorde ett jättebra intryckt, fick tyvärr inte ihop det tidsmässigt då mitt huvudfokus har enbart varit på landhockey tills nu.

Hur ser du på satsningen som görs på damlaget i FCH?

  • Tycker det är jättepositivt. Kul att få vara med på denna satsning!

Vad har du för mål inför säsongen 18/19?

  • Att utvecklas som innebandyspelare och därmed i kombination med mina kompetenser och erfarenheter från landslagsspel inom landhockey kunna bidra till lagets framgångar.

Vad tycker du om laget så här långt?

  • Väldigt kul och välkomnande gäng. Alla verkar vara riktigt taggade på den kommande säsongen vilket peppar mig ännu mer också. Ska bli kul att lära känna alla bättre både på och utanför planen.

Vi hälsar Lena varmt välkommen till FCH!