Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Emil Lindström ny huvudtränare för herrlaget

22 april 2022 10:36
Herr

Vi kan med glädje meddela att ny huvudtränare för herrlaget i SSL blir Emil Lindström. Han är fostrad i föreningen och gör nu sitt första uppdrag som huvudtränare i SSL.


Det blir Emil Lindström som ersätter Niklas Pålsson som huvudtränare i SSL kommande säsong. Emil har FCH som sin moderklubb som spelare och det var även här han började sin tränarkarriär. Som tränare i FCH vann han det första SM-guldet på ungdomssidan när pojkar födda 95 vann P16-SM. Från det laget kom bland annat Jonathan Nilsson och Jonathan Skoglösa. Han blev sedan assisterande tränare i herrlaget ihop med Magnus Anderberg säsongen 2013/2014. Efter en flytt till Stockholm blev han assisterande tränare i Sirius två säsonger mellan 2018-2020. Han har dessutom sedan 2015 varit involverad i de svenska herrlandslagen. Först som läktarcoach åt U19 landslaget och sedan för herrlandslaget. Med herrlandslaget var han med och vann VM-guld i Helsingfors i vintras. 2021 blev han utsedd till en av fyra tränare i Guldsteget som arrangeras av Svenska Innebandyförbundet för tränare med ambitioner att verka på högsta nivå. Nu ska cirkeln allts slutas och FCH blir första laget som huvudtränare för Emil i SSL.

  • Det känns jättebra att få chansen i SSL och extra bra att få göra det med min moderklubb FCH. Just nu vill jag bara komma igång och ser mycket framemot kommande säsong, säger Emil Lindström

Ordförande Mathias Andersson säger så här om rekryteringen.

– Emil går helt i linje med att bygga ett lag med lokalprägel och vad kan bli mer lokalt än en tränare som börjat klubben. Han har under de senaste åren varit ute och skaffat sig erfarenhet på högsta nivån i både landslagen och SSL. Vi är övertygade att han nu är redo att fortsätta för FCH framåt.