Söndag
22 Dec 1 match
Lördag
04 Jan 1 match
Måndag
06 Jan 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Tisdag
14 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Torsdag
13 Feb 1 match
Söndag
16 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 1 match
Onsdag
04 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 1 match
Lördag
14 Mar 1 match
Lördag
03 Okt 1 match
Söndag
11 Okt 1 match
Lördag
24 Okt 1 match
Onsdag
28 Okt 1 match
Söndag
01 Nov 1 match
Söndag
08 Nov 1 match
Söndag
15 Nov 1 match
Torsdag
19 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Lördag
05 Dec 1 match
Lördag
12 Dec 1 match
Lördag
19 Dec 1 match
Söndag
27 Dec 1 match
Onsdag
30 Dec 1 match

Herrlaget på träningsläger i Norge

9 augusti 2019 10:24
Herr

Sent på eftermiddagen igår åkte herrlaget iväg för ett tredagars träningsläger i Norge. På schemat står olika lagaktiviteter, det kommer arbetas med roller och gruppdynamik samtidigt som det ska spelas innebandy!


Ikväll spelar FCH mot Slevik IBK som tidigare haft klippkort på den Norska Mästerskapet. Totalt har de vunnit sex av dom åtta senaste NM-gulden. De två senaste säsongerna har man genomgått ett generationsskifte och missat finalen.

På lördagen möter FCH regerande seriesegrarna Greåker Buldogs IBK. Genom sin serieseger kvalificerade dom sig till årets Europacup. Matchen mot FCH blir en viktig del i deras förberedelser för att möta några av Europas bästa lag. Föregående säsong förlorade Greåker finalen efter förläggning och i år är man en av favoriterna att plocka hem guldet. Detta märks genom att de har förstärkt laget ytterligare inför säsongengenom att värva spelare från SSL som t.ex, Joel Ingesson & Markus Jelsnes från Mullsjö AIS, William Larsson från Kalmarsund och även från Allsvenska Karlstads Kristoffer Bakke. Sedan tidigare har man bland annat Arvid Wibring Lindkvist som spelat för Mullsjö AIS och Lars Erik Torp som spelat många år för det Norska landslaget och tidigare även spelat SSL för Umeå City. Greåker kommer bli en tuff motståndare tror tränare Niklas Pålsson.

– Greåker är ett bra lag och håller definitivt Allsvensk klass. Resan till Norge blir ett perfekt tillfälle att bygga ihop laget. Fokus kommer ligga på jobba med spelarnas roller och gruppdynamiken. Som bonus till det får vi två bra matcher som ska ta oss ett steg längre även innebandymässigt.

Hela truppen är på plats i Norge utom Arvid Friberg som blivit sjuk. Istället får 16-åriga norska talangen Filip Kempe. Filip fick chansen redan i första träningsmatchen mot Åstorp/Kvidinge och gjorde då en assist till Rasmus Stoltz.

Herrlaget stannar till och med söndag innan man reser hemåt för att förbereda sig för nästa motståndare som är SSL kollegorna Växjö Vipers. Matchen mot Växjö spelas 14:00 Lördag den 17/8 i Arenan.