Söndag
05 Nov 1 match
Söndag
19 Nov 1 match
Söndag
26 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Söndag
10 Dec 1 match
Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Idag 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Nomineringar öppna för FCH Galan 2024!

9 februari 2024 08:46

Snart är det dags för årets höjdpunkt för FCH-familjen - FCH Galan 2024! Den här gången kommer den spektakulära händelsen äga rum den 20 april i Oxhallen. Efter förra årets succé är förväntningarna höga, och med spännande nyheter och kategorier är det definitivt något att se fram emot.


Kategorier att nominera i:
Årets Lag
Här är chansen att lyfta fram det lag som visat enastående prestationer, enastående teamwork och enastående engagemang under det gångna året.

Årets Kompis
Vi vet alla hur viktiga vänskaper är utanför planen. Nu är det dags att nominera den personen som alltid sprider glädje och stöttning till sina lagkamrater.

Årets Ledare
Bakom varje framgångsrikt lag finns en fantastisk ledare. Vem har varit den mest inspirerande och engagerade ledaren för FCH under året?

Årets Rookie
Nykomlingar har kanske överraskat och imponerat mest under säsongen. Vilken spelare/person/lag har gjort det största avtrycket som ny i lföreningen?

Årets Förälder
Föräldrarnas stöd och engagemang är ovärderligt för klubben. Vem har visat enastående dedikation och support för FCH under året?

Årets Eldsjäl
Den som brinner extra starkt för klubben och innebandyn förtjänar att bli uppmärksammad. Vem är den ultimata eldsjälen för FCH?

Du skickar in dina nomineringar till [email protected]

Underhållning av Prebens pågar!
Som om inte nomineringarna vore tillräckligt spännande kommer underhållningen på FCH Galan 2024 att skötas av ingen mindre än Prebens pågar! Det utlovas en kväll fylld med skratt, dans och oförglömliga ögonblick.

Säkra din plats!

Eftersom förra årets gala blev en stor succé är det viktigt att säkra din plats i år i tid. För att anmäla dig, swisha 595 kr till 123 263 76 76 och skriv namnen på de som kommer. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till [email protected]. Missa inte chansen att vara en del av FCH Galan 2024 och hylla våra fantastiska medlemmar!