Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Helsingborg
FCH

Seger i Varberg

13 oktober 2019 18:30
Herr

Det blev en skön trepoängare uppe i Varberg efter en stark tredje period.


Förra helgen blev det en tråkig uddamålsförlust borta mot Växjö. Idag var det ny bortamatch men denna gången blev det seger efter ett FCH ryck i sista perioden. Trots att det avgörande rycket kom först i tredje perioden var FCH hela tiden i förarsätet sedan 0-0 dödläget bröts 12 minuter in i första perioden genom Jonathan Nilssonassisterad av parhästen Andreas Lindholm. Oliver Johansson kunde sedan utöka ledningen till 2-0 med sitt första mål sedan comebacken. Warberg reducerade till 1-2 innan första perioden var över, men det var det närmsta man kom en seger.

I andra perioden kunde sedan Kristoffer Fält utöka till 3-1 med sitt andra mål för säsongen. Warberg reducerat än en gång till 2-3 innan andra perioden var över. Det var efter det FCH ökade tempot och kunde avgöra med två snabba mål direkt i inledningen av sista perioden. Båda målen signerad den återförenade första linan genom Jonathan Nilsson och Linus Nordgren. Med dryga sex minuter kvar av matchen gjorde första femman mål igen och denna gången var det tredjelänken framåt Andreas Lindholm som fick göra mål efter stulit bollen själv högt upp i banan. Linus Nordgren fick sedan äran att punktera matchen med ett mål i tom kasse till 7-2. Warberg fick in ett tröstmål till slutresultat 7-3. Segern innebar tre nya poäng och man klättrar upp på slutspelsplats för första gången denna säsongen.

Nu rider vi vidare på denna positiva känslan när vi möter den andra nykomlingen, Visby, på onsdag 19:00 i Helsingborg Arena.