Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Irma Lennermo skriver på seniorkontrakt med FCH

12 augusti 2021 15:46

Egna produkten Irma Lennermo, som debuterade i damlaget under den korta pandemisäsongen i fjol, tar nu klivet upp till damlaget permanent med ett nysignerat seniorkontrakt.


– Jag har varit tränare för Irma sen hon började med innebandy för tio år sedan. Hon har alltid varit en exemplarisk lagkamrat med hög träningsmoral. De sista åren har hon verkligen fått belöning för sitt hårda slit och jag unnar verkligen henne den här uppflyttningen, säger sportchef Fredrik Roos.

Irma har på senare år gjort sig känd för att placera sig på helt rätt ställe runt motståndarnas mål, och dessutom behålla lugnet och kylan när målchanserna dyker upp.

– Jag skulle säga att mina styrkor är att stå framför mål och vara placerad rätt för att kunna peta in bollen i målet. Men även som högerforward att springa mycket och störa backarna. Det jag skulle vilja utveckla är tekniken mellan klubba och boll, kommenterar Lennermo.

Irma debuterade på seniornivå med klubbens dåvarande U-lag i Division 3 säsongen 19/20. Hon blev då poängbäst i FCH, och sexa i hela serien, med 24 poäng, varav 18 mål, på 16 matcher. Med den framgången gavs hon chansen i damlaget i höstas och tog den verkligen. Sex poäng, varav tre mål, kom från hennes klubba innan säsongen avbröts efter blott fem matcher.