Söndag
17 Dec 1 match
Torsdag
28 Dec 1 match
Onsdag
03 Jan 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Lördag
20 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Onsdag
07 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match

Mathias Andersson slutar som ordförande

4 april 2023 13:55
Föreningen

Till nästa säsong kommer FCH ha en ny ordförande när Mathias Andersson valt att inte ställa upp för omval.


Efter fem år på posten som ordförande och tolv år i styrelsen väljer nu Mathias Andersson att inte ställa upp för omval till kommande säsong.

– Jag har varit med i FCH:s styrelse i tolv år, de senaste fem åren som ordförande och jag känner nu att min tid och kraft inte räcker till mer. Efter fem år så tycker jag även att det vore bra för föreningen med en ny ordförande med nya idéer och ny energi. Förhoppningsvis så reder vi ut den ekonomiska situationen och klarar vår elitlicens så den nya ordföranden tillsammans med styrelsen kan jobba för att utveckla föreningen framåt, kommenterar Mathias Andersson.

Innan Mathias klev in som medlem i styrelsen var han av de viktigaste spelarna när FCH etablerade sig som elitlag i högsta serien. Han har spelat nionde mest matcher i klubbens historia med 245 stycken. Hans målvaktsspel tog också honom till sex landskamper. Som ordförande har han lett klubben genom en turbulent tid och var med att innan pandemin städa upp klubbens ekonomi. Nu har han i pandemins spår fått göra det ännu en gång.

Vi i FCH vill tacka Mathias för hans engagemang de senaste åren och hoppas få se honom på läktarna och i P10:s bås i framtiden. Valberedningen har nu satt igång sitt arbete att hitta en ny ordförande.

Information från valberdningen

FC Helsingborg söker en ny styrelseordförande och nya styrelseledamöter som vill vara med och utveckla vår innebandyförening.

Som styrelseordförande förväntas du ha erfarenhet av ledarskap och organisation, samt en passion för idrottsrörelsen. Du kommer att ha ansvar för att leda styrelsemöten, agera som ansiktet utåt för klubben och säkerställa att klubbens mål och visioner uppfylls.

Vi söker också nya styrelseledamöter med inriktning på sälj och organisation. Du kommer att ha ansvar för att utveckla klubbens varumärke, arbeta med sponsorer och bidra till strategiska beslut för klubben. Erfarenhet inom försäljning och marknadsföring är meriterande, samt om du besitter ett stort nätverk.

Vi söker personer som vill bidra till klubbens vision om att bli en av Sveriges ledande innebandyföreningar. Erfarenhet inom innebandy eller andra idrotter är meriterande men inte ett krav.

Sökande uppmanas att skicka in sitt CV och ett personligt brev som beskriver deras erfarenhet och varför de är intresserade av att engagera sig i FC Helsingborgs styrelse till valberedningen.

FC Helsingborgs Valberedning består av:

Roy Lindkvist
[email protected]
0707 – 47 08 30

David Berg
[email protected]
0736 – 84 74 08

Richard Björk
[email protected]
0768 – 81 59 00